FOTO / Dovada că între Diana Munteanu şi Ciprian Marica a fost mai mult decît un flirt

Ionuţ Cataramă    Claudia Mîţoi   
în Hotnews
16/07/2015, 11:43
FOTO / Dovada că între Diana Munteanu şi Ciprian Marica a fost mai mult decît un flirt GALERIE FOTO

Deşi mulţi speculează un flirt actual între Diana Munteanu şi Ciprian Marica, există un indiciu că relaţia lor s-ar fi consumat încă din martie.

Diana Munteanu joacă tare în ceea ce priveşte viaţa sa sentimentală. La scurt timp după ce-şi anunţat divorţul de Claudiu Niculescu, ea îşi consuma idila cu un alt fotbalist, tot atacant, despre care însă nu a vorbit nici măcar cu apropiaţii. Doar că, îndrăgostită la acea vreme şi convinsă că nimeni nu va recunoaşte identitatea bărbatului, la începutul lui martie, blonda s-a lăudat cu o poză în care se săruta cu un tânăr.

Trădat de semnele particulare

Surpriză însă. Câteva semne particulare ale acestuia au dat-o de gol. Bărbatul din poză e Ciprian Marica, fotbalistul ajuns căpitan al naţionalei de fotbal a României, cunoscut drept un mare “colecţionar” de frumuseţi autohtone, pe lista lui aflându-se Ilinca Vandici, Gina Pistol sau Laura Teodoru. Relaţia dintre Diana şi Ciprian s-ar fi terminat însă la fel de discret cum a şi început, dar nu ar fi exclus ca prezentatoarea TV, proaspăt revenită în lumina reflectoarelor în proiectele estivale ale Antenei 1, şi fotbalistul să-şi mai acorde o şansă.

sursa: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×