FOTO / El este bărbatul care a „răpit-o” pe fiica lui Vadim. Cum a reacţionat tînărul, după acuzaţiile făcute de Oana Zăvoranu

Iuliana Spirache   
în Hotnews
09/10/2015, 11:02
FOTO / El este bărbatul care a „răpit-o” pe fiica lui Vadim.  Cum a reacţionat tînărul, după acuzaţiile făcute de Oana Zăvoranu GALERIE FOTO

Oana Zavoranu a declarat ca, inainte sa moara, Vadim ar fi fost foarte suparat din cauza fiicei cea mica. Cu putin timp inainte sa moara tata ei, Jeni ar fi fugit de acasa, la iubitul ei.

Oana Zavoranu a facut declaratii uluitoare despre moartea lui Corneliu Vadim Tudor. Aflata intr-un scandal mai vechi cu „Tribunul”, cearta care s-a acutizat dupa moartea Marioarei, bruneta a spus ca a reusit sa se impace cu fostul europarlamentar, chiar inainte ca acesta sa se stinga din viata.

Mai mult, fosta sotie a lui Pepe a dezvaluit ca, in ultimele doua saptamani din viata politicianului, ea a fost confidenta presedintelui partidului Romania Mare. Iar aici incepe o poveste de la care, conform Oanei, ar fi survenit decesul lui Vadim, cel care ar fi suferit foarte mult din cauza fiicei sale mai mici, Eugenia (21 de ani).

Sotia lui Vadim a ajuns pe mana SMURD-ului

Jeni, asa cum o alintau parintii si apropiatii, ar fi avut o relatie cu un baiat, iar la un moment dat, cu cateva saptamani inainte de decesul tatalui ei, fata ar fi fugit de acasa.

„M-a sunat cu o săptămână inainte sa moara. El si-a petrecut ultimele zile alaturi de mine. Pe langa tensiunile si supararile pe care le avea, bomboana de pe coliva este fuga fetei sale mai mici. A plecat cu zece zile inainte de moartea tatalui sau… la iubitul ei. Eu am vazut un Vadim Tudor prabusit. El i-a spus unui presupus cuscru faptul ca isi doreste sa vada daca fiica lui este bine, iar omul respectiv i-a raspuns: „Sunt bine, dorm, sunt dezbracati. Cum sa-i spui asa unui tata de fata, l-a distrus. Am mers acasa la Vadim Tudor si ajunsese SMURD-ul, sotiei lui i se facuse rau”, a declarat Oana la o emisiune Tv.

Fiica lui Vadim se iubeste cu intructor de fitness

CANCAN.ro a aflat identitatea iubitului fiicei lui Vadim Tudor. Este vorba de Tibi, un student la Academia Nationala de Educatie si Sport. Baiatul lucreaza ca antrenor de fitness, iar apropiatii sai spun ca este extrem de linistit. Totusi, putini sunt cei care au aflat de relatia pe care o are cu fata lui Vadim, chiar daca, atat Jeni, cat si Tiberiu au unele postari pe conturile lor de facebook prin care anunta ca sunt impreuna.

CLICK PE GALERIE PENTRU FOTO

Astfel, fiica cea mica a „Tribunului” a avut o postare, pe data de 5 august, cu mai bine de o luna inainte de decesul parintelui ei, prin care anunta ca se afla intr-o relatie. Pe 29 septembrie, dupa moartea fostului europarlamentar, Tiberiu a avut o dedicatie pentru iubita lui, tot pe facebook: „Forever with you” si o fotografie sugestiva in care cei doi se tineau de mana.

Ce spune baiatul despre afirmatiile Oanei Zavoranu: „Nu comentez tampeniile din capul altora”

Contactat telefonic de CANCAN.ro, Tiberiu a recunoscut ca se afla intr-o relatie cu Eugenia, insa nu a dorit sa comenteze spusele Oanei Zavoranu: „Da, asa este, suntem impreuna si nu ne ferim, nu avem de ce. Nu comentez tampeniile din capul altora, atat vreau sa spun”.

Antreneaza vedete si isi va deschide propriul salon

Tibi a lucrat la o renumita sala de fitness din Capitala, acolo unde a fost instructor, iar prin mana lui au trecut foarte multe vedete. Printre acestea se numara si Alina Eremia, cea care s-a declarat multumita de felul in care a lucrat alaturi de iubitul fiicei lui Vadim Tudor. Conform apropiatilor sai, in curand, Tibi isi va deschide propria lui afacere, un salon in Capitala.

Sursă: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×