FOTOGRAFII INCENDIARE! Flavia de la Neaţa a POZAT într-o revistă pentru ADULŢI! E TOPLESS!

Ionuţ Cataramă   
în Galerie foto
23/05/2015, 16:50
FOTOGRAFII INCENDIARE! Flavia de la Neaţa a POZAT într-o revistă pentru ADULŢI! E TOPLESS! GALERIE FOTO

Flavia de la Neaţa a realizat un pictorial incendiar pentru o revistă pentru adulţi, pozînd topless! Iar sursele de pe piaţă au dezvăluit că în curînd s-ar „arăta” în Playboy! În ciuda vîrstei înaintate, frumoasa „vecină”, balerină de meserie, a intrat în atenţia Playboy România, care ar urma să îi facă o ofertă de nerefuzat pentru a o dezbrăca de haine şi a-şi arăta formele în toată splendoarea! VEZI SUS GALERIE FOTO!!!

PICTORIAL INCENDIAR IN FHM AL FLAVIEI!!! SUS – GALERIE FOTO CLICK PE POZE!!!

ANUNŢ BOMBĂ DE LA ARMATĂ PENTRU TOŢI BĂRBAŢII ROM NI!

Flavia Mihăşan + Dani Oţil = LOVE! Imagini absolut senzaţionale cu cei doi în cele mai senzuale ipostaze! Realizatorul emisiunii „Neaţa cu Răzvan şi Dani”, împreună cu frumuşica vecină, au oferit momente incendiare în faţa colegilor! 


neata_video by fanatikro

sursa video: Neaţa cu Răzvan şi Dani.

SOCANT!!! O VEDETA DE LA NOI SI-A PRINS NEVASTA CU AMANTUL IN PAT!!! A TURBAT DE FURIE SI L-A RUPT CU BATAIA!!!

„Nu le-a luat decît 2 ani să facă asta! Aţi aprins flacăra dragostei voastre!”, a spus Răzvan, la finalul momentului celor 2! Flavia s-a arătat şi ea extrem de zîmbitoare, după: „Chiar mi-a plăcut Dani. O ia în serios! N-am crezut că o să ajungem pînă aici!”

Flavia Mihăşan, vecina de la „Neatza” a început toamna cu dreptul! Blonda a îmbrăcat cea mai sexy rochie de mireasă, spre dezamgărea unora dintre fani.

CE DRAMĂ ÎN FAMILIA LUI GIGI BECALI! CUTREMURĂTOR! 

Blonda expertă în mişcări flexibile, Flavia Mihăşan a stârnit vervă printre admiratorii ei, în momentul în care a apărut…mireasă! Din fericire, totul s-a întâmplat pe Facebook, iar imaginea provenea de la filmările emisiunii „Te cunosc de undeva”.

IMAGINI INCENDIARE CU ELENA UDREA! FACE PLAJĂ DEŞI E ARESTATĂ! VIDEO HOT!

Rochia de mireasă a venit ca turnată pe Flavia, iar decolteul adânc a stârnit imaginaţia tuturor, dovadă că blonda va fi una dintre cele mai sexy mirese ale momentului, atunci când va veni ziua cea mare. Deocamdată, însă, Flavia preferă să rămână doar la stadiul de exersare a rolului de mireasă, după cum bine a şi menţionat.

„Până vine ziua cea mare, mireasă la „Te cunosc de undeva” „, a scris Flavia, pe contul ei de Facebook.

flaviaaa

DIVORŢ ŞOC ÎN ROM NIA! NEVASTA VEDETEI AVEA UN AMANT DE NUMAI 18 ANI!

DOLIU! A MURIT! MAREA SPORTIVĂ NU A MAI PUTUT FI SALVATĂ DE MEDICI!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×