FOTO / Marius Moga şi Bianca Lăpuşte AU SPUS „DA”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
06/07/2015, 20:27
FOTO / Marius Moga şi Bianca Lăpuşte AU SPUS „DA” GALERIE FOTO

Marius Moga şi Bianca Lăpuşte au spus „Da!” în faţa ofiţerului stării civile, în mare secret.

Ochii ei albaştri l-au vrăjit imediat pe Marius Moga, mai ales că acesta ieşise destul de şifonat din relaţia cu ştirista Iulia Vântur. A trecut repede peste episodul nefericit şi şi-a găsit alinarea în braţele unei alte blonde focoase, de la acelaşi trust. Lucrurile au evoluat destul de repede, Bianca urmând să îi ofere un copil celebrului compozitor, iar de aici până la oficializarea relaţiei nu a fost decât un pas.

Reporterii SPYNEWS.ro au intrat în posesia documentului care dovedeşte că cei doi sunt proaspăt însurăţei. Mai exact, în data de 25 iunie, Marius Moga şi Bianca Lăpuşte au înregistrat declaraţia de căsătorie în Alba Iulia, oraşul natal al artistului, iar weekend-ul care abia a trecut a avut loc fericitul eveniment.

Potrivit surselor noastre, cei doi însurăţei au celebrat marele eveniment în curtea casei din Alba Iulia, acolo unde familiile lor s-au ocupat de tot ce ţine de o petrecere pe cinste. Înconjuraţi doar de cei apropiaţi, Marius şi Bianca au ales să împărtăşească momentul special într-un cadru restrâns, departe de ochii presei şi ai curioşilor.

sursa: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×