FOTO / Monica Gabor şi Mr. Pink la MECIUL SECOLULUI

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
05/05/2015, 13:05
FOTO / Monica Gabor şi Mr. Pink la MECIUL SECOLULUI GALERIE FOTO
Monica Gabor petrece de zor în Statele Unite ale Americii! Una dintre prietenele sale și-a sărbătorit ziua de naștere, ocazie de mare petrecere!

Monica Colmbeanu  a luat parte, duminică dimineaţă, la meciul de box al secolului, între Mayweather si Pacquiao. Toată lumea anunţase că doar Bute şi un prieten de-al lui Mircea Badea vor fi în sală. Aşa că surpriza a fost uriaşă, când am descoperit-o în faţă de tot, chiar în al doilea rând, pe Monica Gabor.

Las Vegasul s-a dovedit încă o dată gazda desăvârşită a celor bogaţi şi celebri, pentru că ne-a oferit ocazia să vedem laolaltă actori, sportivi şi cântăreţi vestiţi, toată pleiada de câştigători de Oscar, greii Hollywoodului şi mulţi oameni putred de bogaţi. Toţi au ocupat locurile din jurul ringului. O mică parte şi-au plătit biletele cu zeci sau sute de mii de dolari, dar peste 80% dintre cei prezenţi au fost invitaţi de onoare. Pentru cei neştiutori în ale boxului, aflaţi ca locurile vip sunt cele mai apropiate de ring conform spuselor celor de la misstv.ro.

moni_1be88c_2e6695d785

Donald Trump în al şaselea rând! În faţa lui, Sean ” Diddy ” Combs şi modelul Cassie Ventura! Pe linie cu Monica, dar pe altă laterală a ringului: Andre Aggasi şi Stefie Graff . Şi mulţi alţi grei în spatele ei: Mark Wahlberg, Clint Eastwood, Beyonce, Jay Z, Denzel Washington, Adrien Brody, Drew Barrymore, Ben Affleck, Diane Kruger, Joshua Jackson şi lista poate continua pentru că este lungă.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×