FOTO ŞOC! Transformare TERIBILĂ a Simonei Pătruleasa! Este de NERECUNOSCUT!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
17/12/2015, 12:40
FOTO ŞOC! Transformare TERIBILĂ a Simonei Pătruleasa! Este de NERECUNOSCUT! GALERIE FOTO

Simona Pătruleasa (41 ani) nu mai este în forma strălucitoare de odinioară, care făcea furori în rândul regnului masculin. Ceea ce e şi normal. Cine arată la 40+ ca la 30?

Prezentatoarea TV pare să fi fost ajunsă din urmă de grijile financiare pe care le-a tot avut în ultima perioadă, probleme care şi-au pus serios amprenta pe chipul ei. Necazurile financiare s-au ţinut scai de ea şi de soţul ei, Sabin Ivanof.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI ULUITOARE CU TRANSFORMAREA SIMONEI PATRULEASA!

Mai mult, soţii Pătruleasa-Ivanof au ajuns la partaj, urmare a unui litigiu mai vechi pe care Ivanof îl are cu o societate comercială de proiectare şi executare în instalaţii, care a cerut în instanţă, la Judecătoria Sectorului 2, partajul bunurilor comune şi lichidarea regimului matrimonial existent între cei doi soţi.

La această situaţie s-a ajuns din cauză că firma lui Ivanof nu a plătit mai multe facturi către această societate. Aceste informaţii au fost publicate, anul acesta, de către revista Spy, în exclusivitate. Din câte se pare, Simona este cea care îşi întreţine acum familia, bine măcar că poate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×