„Frate, asta a venit goală!” Cum a apărut pe scenă ELENA GHEORGHE la Baia Mare! Băieţii de la BUG MAFIA au rămas mască

Ionuţ Cataramă   
în Monden
17/10/2017, 23:55
„Frate, asta a venit goală!” Cum a apărut pe scenă ELENA GHEORGHE la Baia Mare! Băieţii de la BUG MAFIA au rămas mască GALERIE FOTO

„Festivalul Castanelor”, ediţia 2017, a avut loc zilele trecute în Baia Mare. La eveniment au cântat mai mulţi artişti de seamă din industria noastră muzicală, printre care şi Elena Gheorghe şi băieţii de la BUG Mafia.

Festivalul a fost unul de cinci stele, primăria locală, organizatoarea evenimentului, băgând serios mâna în bugetul local pentru a aduce cântăreţi cu renume, cum ar fi marele Goran Bregovici, Thomas Anders, ATB, Salvatore Ganacci, Andra, Delia, Alina Eremia, Andreea Bănică, What`s UP, Holograf sau Lidia Buble. Dar şi Elena Gheorghe şi BUG Mafia.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

„Fiica popii”, cum a fost ea poreclită de presa tabloidă, s-a ridicat la înălţime, însă a optat pentru o vestimentaţie ciudată. Deşi afară erau puţin peste 0 grade Celsius, cântăreaţa a venit îmbrăcată pe scenă într-o rochiţă foarte scurtă, cu un decolteu impresionant. Iar băieţii de la BUG Mafia nu putea rata momentul.

„Frate, asta a venit goală! Nu i-o fi frig?!„, le-a zis liderul trupei, Tataee, colegilor Uzzi şi Caddy, cei trei rapperi amuzându-se pe seama Elenei şi fiind „calmaţi” într-un final de însuşi edilul Cătălin Cherecheş, primarul intervenind şi insistând să poarte o discuţie cu „băieţii răi” din Pantelimon.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×