dulci nebuniidulcinebunii.ro

FOTOGRAFII INCENDIARE! GIMNASTA ROM NCĂ, IMAGINI FIERBINŢI PENTRU ADULŢI!

Tânăra sportivă a pozat cu sânii şi posteriorul la vedere în toată splendoarea.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

(CLICK PE POZE, SUS IN GALERIE FOTO, PENTRU A VEDEA IMAGINILE)

 

 

GALERIE FOTO! VEDETA TV E ÎN LACRIMI!  A FOST PĂRĂSITĂ DE IUBIT PENTRU O AMANTĂ DE 64 DE ANI! IMAGINI CU FEMEIA CARE I-A LUAT MINŢILE TÎNĂRULUI!

 

FOTO ULUITOR! Cum ARĂTA DIVA Mihaela Rădulescu la 18 de ani! E NEMACHIATĂ şi cu părul V LVOI!

 

Fosta gimnastă, Andreea Simion, în vârstă de 22 de ani, a pozat topless pentru o agenţie specializată în promovarea fotomodelelor. Mai mult, ea a fost numită ”modelul lunii” de reprezentanţii companiei. După această sesiune foto, Andreea a primit numele de scenă ”Ela Savana”.

FOTO + VIDEO INCENDIAR! Antonia, GOALĂĂĂĂ în dormitor! “Îmi PLAAAACE!”

Andreea nu este însă prima gimastă care îţi etalează formele sexy. Lavinia Miloşovici, Corina Ungureanu sau Claudia Presecan au pozat în reviste pentru adulţi, iar despre Floarea Leonida s-a scris că se prostituează în Germania.

El e BĂRBATUL care A REFUZAT să facă SEX cu Simona Halep!A făcut TOTUL public!

În timpul studiilor, fosta gimnastă era foarte conştiincioasă, iar colegii au poreclit-o ”tocilara”. Din acestă cauză, ”Ela” a devenit complexată şi chiar a renunţat la a mai evolua la bârnă sau la sol.

VIDEO ŞI FOTO! IMAGINI BOMBĂ CU ELENA UDREA LA PLAJĂ! E ÎN AREST, DAR UITE CUM SE BRONZEAZĂ ÎNTR-UN COSTUM DE BAIE...

În afara gimnasticii, fata a mai practicat baschet şi volei la nivelul echipelor de juniori ale şcolii. Este îndrăgostită de natură şi a practicat scuba diving în Turcia şi mountain biking în Germania.

VIDEO NECENZURAT! IPOSTAZELE XXX cu Andreea MARIN pe care "Zana" le vrea DISPĂRUTE!

Plecată din România, Andreea a ajuns cunoscută după şedinţa foto din savană. Ediţia electronică a cotidianului sportiv ”AS”, din Spania, i-a dedicat un articol amplu.

GALERIE FOTO INCENDIARĂ CU GIMNASTA FLOAREA LEONIDA! CE FACE ACUM ŞI CU CINE SE IUBEŞTE CAMPIOANA ROM NIEI CARE ŞI-A VÎNDUT TRUPUL PE BANI!

 

O MAI ŢII MINTE PE ROM NCA LUI ANCELOTTI! ACUM ARATĂ TOTAL DIFERIT! VEZI O GALERIE FOTO DE SENZAŢIE CU BRUNETA CARE L-A FĂCUT PE ANTRENOR SĂ ÎŞI LASE SOŢIA!

viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663