Galerie FOTO. O mai ştii pe Miki de la K-Pital? Cum arată ACUM şi ce a ajuns să facă! Are 42 de ani, dar le dă clasă multor puştoaice!

Iuliana Spirache   
în Hotnews
20/03/2016, 00:03
Galerie FOTO. O mai ştii pe Miki de la K-Pital? Cum arată ACUM şi ce a ajuns să facă! Are 42 de ani, dar le dă clasă multor puştoaice! GALERIE FOTO

Cu toţii o ştim ca Miki de la K-Pital, deşi au trecut mulţi ani de când trupa în care a devenit celebră nu mai există. Pe numele ei din buletin Mihaela Marinache, roşcata care era în mare vogă acum mai bine de un deceniu are astăzi 42 de ani şi arată încă foarte bine.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI

Practic, după ani buni în care părea că a dispărut definitiv şi irevocabil din viaţa publică, Miki şi-a făcut un come-back spectaculos, cu nişte fotografii super-sexy, în costum de baie, pe o plajă exotică. În tot acest timp, roşcata nu a renunţat complet la muzică, ci doar a dispărut de tot de pe radiouri.

Continuă să cânte prin diferite pub-uri şi localuri, câştigându-şi în acest fel existenţa şi pare că a renunţat definitiv la visul de a fi în primplanul showbiz-ului românesc.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×