GALERIE FOTO. Ce graţii, dar după gratii! A cîştigat titlul „Miss Puşcărie” şi a primit o recompensă fierbinte de la iubita ei

Gabriel Esanu   
în Galerie foto
30/11/2015, 12:08
GALERIE FOTO. Ce graţii, dar după gratii! A cîştigat titlul „Miss Puşcărie” şi a primit o recompensă fierbinte de la iubita ei GALERIE FOTO

Concurs inedit în închisoarea de femei din Tavalera Bruce, din Rio de Janeiro. Conducătorii instituţiei au organizat întrecerea „Miss Puşcărie”, care s-a bucurat de mare succes printre deţinute.

Acestea s-au machiat cu mare atenţie şi au demonstrat că America de Sud este cu adevărat plină de femei frumoase, inclusiv în închisoare. Între cei zece membri ai juriului s-au aflat un model, un judecător şi un angajat al penitenciarului.

VEDETA pe jumătate româncă şi cu cel mai bombat posterior din lume a născut prematur! IMAGINI SENZAŢIONALE cu copilul şi cu ea! 

În cele din urmă, cîştigătoare a fost desemnată Michelle Rangel Neri, 27 de ani. „Am învăţat să mă simt cu adevărat femeie chiar aici, în închisoare”, a declarat învingătoarea.

Acum va fi mamă, în urmă cu 15 ani poza GOALĂ! Cum s-a lăsat fotografiată Anda Adam în tinereţe! GALERIE FOTO INCENDIARĂ!

Rangel Neri a fost condamnată în 2010 la 39 de ani de închisoare. A fost prostituată, iar alături de prietenul ei a comis o serie de jafuri pentru care a ajuns să fie închisă. A primit un bonus de şase ani la pedeapsă pentru că s-a prostituat în incinta tribunalului.

Acum, Rangel Neri are o iubită în interiorul penitenciarului, care a sărutat-o cu foc după ce fata de 27 de ani a fost desemnată cîştigătoare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×