dulci nebuniidulcinebunii.ro

GALERIE FOTO | Ce s-a ales de Ileana Lazariuc la 8 ani după ce s-a măritat cu Ţiriac JR şi a dispărut! Nici fostele prietene n-o mai recunosc!

Ţiriac, lazariuc, ileana lazariuc

Cândva una dintre cele mai prezente vedete în cluburile de fiţe, în tabloide şi pe micul ecran, Ileana Lazariuc a dispărut de aproape un deceniu din viaţa mondenă. Şi bine a făcut!

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Fostă vedetă Playboy, fotomodel, manechin, cântăreaţă şi vedetă TV, fiica Anastasiei Lazariuc a devenit în urmă cu 8 ani o doamnă. Doamna Ţiriac, mai precis, căsătorindu-se cu juniorul faimosului om de afaceri cu acelaşi nume. A părăsit România şi a dat adus pe lume doi băieţi, în Franţa, departe de ochii curioşilor!

Iar dacă vă întrebaţi cum arată Ileana acum, ei bine, arată de-a dreptul senzaţional. Frumuseţea adolescentină cu care ne-a obişnuit la începutul anilor 2000 s-a transformat în ultimul deceniu într-un sex-appeal în adevăratul sens al cuvântului, după cum se poate vedea în galeria foto de mai sus.

viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663