VEDETA pe jumătate româncă şi cu cel mai bombat posterior din lume a născut prematur! IMAGINI SENZAŢIONALE cu copilul şi cu ea!

Iuliana Spirache   
în Hotnews
01/12/2015, 00:00
VEDETA pe jumătate româncă şi cu cel mai bombat posterior din lume a născut prematur! IMAGINI SENZAŢIONALE cu copilul şi cu ea! GALERIE FOTO

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA PRIMELE IMAGINI CU FETIŢA VEDETEI TV! BONUS: POZE INCENDIARE CU BLONDA CU CEL MAI BOMBAT POSTERIOR DIN SHOWBIZZ!

Bucurie mare în familia lui Ice-T şi a modelului Nicole „Coco” Austin. Cei doi au devenit părinţi, toate acestea după ce blonda a năcut, înainte de termen, o fetiţă.

Acum va fi mamă, în urmă cu 15 ani poza GOALĂ! Cum s-a lăsat fotografiată Anda Adam în tinereţe! GALERIE FOTO INCENDIARĂ!

Cei doi au ales ca numele micuţei să fie Chanel Nicole, iar acestea s-a născut la 11.47 am, în Englewood, New Jeresy.

„Surpriză! Uite cine a sosit mai devreme! Bine ai venit pe lume Chanel Nicole. O fetiţă sănătoasă de 2.58 kilograme”, a fost mesajul lui Coco.

GALERIE FOTO. Ce graţii, dar după gratii! A cîştigat titlul „Miss Puşcărie” şi a primit o recompensă fierbinte de la iubita ei 

Coco Austin şi soţul ei, Ice T, au postat primele imagini cu fetiţa lor, Chanel Nicole. Fetiţa a venit lume la 37 de săptămâni.

Este pe jumătate româncă

Celebră datorită formelor apetisante, Coco a dezvăluit într-un interviu pentru revista Playboy că tatăl ei s-a născut în Bacău, iar părinţii lui au decis, pe cînd el avea 5 ani, să emigreze în SUA. Acolo a întîlnit-o pe unguroaica Tina, de care s-a îndrăgostit şi cu care a făcut 5 copii: două fete, Nicole (Coco) şi Kristy, şi trei băieţi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×