Îl mai ştii pe Ghiţă Ciobanul?! Nu mai arată deloc aşa! CE TRIST! Ce s-a ales de el la 5 ani după ce a dispărut de la TV

în Monden
03/12/2017, 17:00
Îl mai ştii pe Ghiţă Ciobanul?! Nu mai arată deloc aşa! CE TRIST! Ce s-a ales de el la 5 ani după ce a dispărut de la TV GALERIE FOTO

Ghiţă Ciobanul este unul dintre cele mai populare personaje din reclamele româneşti. Campania firmei Vodafone, începută în 2012, l-a transformat pe oier în vedetă şi a adus numeroase premii atât companiei de telefonie mobilă, cât şi firmei de publicitate care a realizat-o. Însă Ghiţă Ciobanu a avut parte de multe probleme în utlimul an: magazinul din Bucureşti a fost închis, si s-a procopsit cu un dosar penal. VEZI IMAGINI IN GALERIE FOTO

Ghiţă Ciobanul, pe numele real Gheorghe Dănuleţiu, a devenit faimos în 2012, când Vodafone a început campania care îl avea drept personaj principal. Născut în comuna Jina, din Sibiu, el a ajuns în reclamă după ce un prieten l-a recomandat casei de producţie. Ideea întregii campanii era că oamenii vor avea semnal bun pe Internet chiar şi în locuri precum stâna unde se afla Ghiţă.

Campania a avut atât de mult succes, încât Ghiţă a devenit faimos în mediul online şi peste o jumătate de milioan de internauţi s-au declarat fani ai ciobanului pe Facebook.

Popularitatea l-a determinat pe cioban să îşi deschidă un magazin alimentar în Bucureşti, în Piaţa Progresul, una dintre cele mai mari din capitală. Acolo, el a vândut slănină, caş, cârnaţi şi ale bunătăţi.

Magazinul din Bucureşti nu a mers la fel de bine pe cât se aştepta. Ghiţă a fost nevoit să renunţe la el la începutul lui 2015. „Nu-l mai am pe cel din Bucureşti, l-am închis, nu a fost acolo aşa vad bun şi era foarte greu şi cu animalele şi cu magazinul, era prea multă muncă şi câştig cam puţin”, a spus Ghiţă. Tot atunci, el a recunoscut că oaspeţii la stână nu mai sunt atât de mulţi ca în 2013, deşi lumea încă îl recunoaşte pe stradă.

În ciuda faptului că ciobanul a realizat o nouă reclamă cu Vodafone, în care se compară cu personajul Jon Snow, din „Urzeala Tronurilor” şi a făcut o serie de documentare cu Carbal, problemele pare a se ţine scai de Ghiţă. a fost prins de poliţişti în timp ce conducea o maşină neînmatriculată şi s-a ales cu dosar penal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×