GALERIE FOTO | Cum arăta Gina Pistol în tinereţe! La 18 ani, era urâţică, plinuţă şi lucra ca vânzătoare într-un chioşc din Roşiorii de Vede

Ionuţ Cataramă   
în Galerie foto
24/11/2017, 15:35
GALERIE FOTO | Cum arăta Gina Pistol în tinereţe! La 18 ani, era urâţică, plinuţă şi lucra ca vânzătoare într-un chioşc din Roşiorii de Vede GALERIE FOTO

Ginuţa a venit pe lume la data de 9 decembrie 1981, în localitatea Roşiorii de Vede din Teleorman. S-a născut într-o familie în care banii erau o adevărata problemă aşa că, imediat după terminarea liceului, s-a angajat, lucrând ca vânzătoare într-un chioşc din oraşul natal şi, mai apoi, ca operatoare la un xerox.

A avut câteva probleme şi din cauza numelui ei de familie, fiind poreclită de colegi „Gina Mitralieră”, „Gina Puşcă”, „Gina Tun” şi chiar „Gina Kalaşnikov”. Cu toate nu era la fel de frumoasă ca acum şi avea câteva kilograme în plus, blondina visa să devină fotomodel. Şi cum a realizat că nu poate face acel lucru în Roşiorii de Vede, a luat la 19 ani calea Bucureştiului.

Primul ei job în Capitală?! Cel de vânzătoare, dar de data aceasta într-un magazin de renume unde clienţii erau oameni importanţi şi cu foarte mulţi bani. Iar într- zi aparent normală, norocul avea să îi surâdă! Gina a fost remarcată de un client cu bani care i-a sugerat ca va deveni un faimos model, dar pentru asta va trebui sa facă anumite lucruri cu aspectul ei fizic.

Ambiţioasă din fire, tânăra s-a pus pe slăbit, s-a îngrijit mai mult şi a reuşit să dea lovitura, câştigând un casting şi pozând goală în revista Playboy. Iar, de acolo, restul e istorie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×