GALERIE FOTO. Cum arăta Mădălina Ghenea înainte să devină celebră

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
22/04/2016, 00:02
GALERIE FOTO. Cum arăta Mădălina Ghenea înainte să devină celebră GALERIE FOTO

Frumuseţea ei a cucerit lumea, fiind de multe ori comparată cu Sophia Loren. A debutat în lumea modellingului la numai 14 ani, dar nu a arătat întotdeauna aşa cum o ştim acum. Mădălina Ghenea (27 de ani) este considerată una dintre cele mai frumoase românce, iar prin patul ei au trecut mulţi bărbaţi celebri, precum Gerald Butler, Leonardo Dicaprio şi, cel mai recent, faimosul designer Philipp Plein, cu care a fost şi logodită timp de două luni.

Mulţi spun că Mădălina Ghenea a apelat la medicul estetician pentru câteva „îmbunătăţiri”. Într-adevăr, buzele şi nasul actriţei par să fi suferit câteva intervenţii. Originară din Slatina, şatena a plecat pentru prima oară din localitatea ei natală în Italia, pe când avea doar 15 ani, pentru a-şi croi un drum în lumea modellingului.

Modelul de talie internaţională a fost comparat de nenumărate ori cu Sophia Loren, Angelina Jolie şi Brigitte Bardot. La fel ca alte femei celebre, se pare că şi Mădălina Ghenea a apelat la câteva artificii pentru a arăta ca acum.

Şi-a „tunat” sânii, buzele, nasul şi fundul

Mădălina Ghenea şi-a făcut „îmbunătăţiri” şi la nivelul pieptului, intervenţie care i-a adus contracte pe bandă rulantă. Au existat guri rele care au declarat că şatena şi-a pus implant mamar la numai 16 ani, în vacanţa de vară dintre clasele a 10-a şi a 11-a. Alţii spun că s-a operat la vârsta de 20 de ani, la câţiva ani după ce s-a mutat în Italia. Cert este că după ce s-a tunat, Mădălina a devenit din ce în ce mai căutată de casele de modă.

Sânii noi i-au adus un succes colosal

A fost preferata designerilor de lenjerie intimă. După ce şi-a mărit bustul, olteanca şi-a făcut câteva retuşuri şi la faţă. Şi-a dorit buze mai mari şi un nas mai mic, iar medicul estetician a făcut minuni în această privinţă.

E clar că nu natura a fost cea care a înzestrat-o cu senzualitatea buzelor şi volumul bustului, însă şi înainte era o femeie frumoasă. La începutul carierei, Mădălina Ghenea şi-a dat seama că operaţiile estetice o să-i deschidă multe uşi. Aşa a şi fost. Acum este un model de talie internaţională şi a început să cocheteze şi cu actoria. Totodată, relaţiile cu bărbaţi celebri au propulsat-o pe culmile succesului şi nimeni nu poate contesta că Mădălina Ghenea a reuşit în câţiva ani să cucerească Italia, apoi, cu roluri mici, o mică parte a Hollywoodului.

În cazul ei, rezultatul operaţiilor estetice este spectaculos. Olteanca arăta cu totul altfel în urmă cu doar zece ani, înainte să devină o actriţă de succes. Când era 100% naturală, Mădălina Ghenea nu avea aceleaşi buze pline, sânii atât de voluptoşi şi nici nasul atât de armonios. Cu toate acestea, încă de pe atunci, şatena avea o siluetă suplă, în conformitate cu cerinţele aspre din lumea modellingului.

sursa: click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×