GALERIE FOTO | Cum arăta Oana Zăvoranu înainte să fie celebră

Ionuţ Cataramă   
în Monden
20/01/2017, 18:08
GALERIE FOTO | Cum arăta Oana Zăvoranu înainte să fie celebră GALERIE FOTO

Deşi actualmente Zăvo este una dintre cele mai impozabile dive din showbiz-ul autohton, cu totul altfel stăteau lucrurile în trecutul Oanei.

Înainte de a dat lovitura pe micul ecran – ca actriţă de telenovele -, tânăra bucureşteancă a studiat Dreptul la Universitatea Titu Maiorescu din Bucureşti, însă la finele anului şcolar avea să realizeze că nu e meseria tocmai potrivită pentru ea. Şi astfel, având câţiva prieteni foarte buni de familie care cochetau cu televiziunea, a decis să se prezinte la un casting pentru postul de moderator al unei emisiuni.

La început nu credea nici în ruptul capului că va fi selectata, însă a fost foarte norocoasă şi a devenit prezentatoarea emisiunii „Vara pentru 2” de la postul TVR2. Oana a dat dovada de mult profesionalism şi nu a rămas doar la stadiul de moderatoare la acea emisiune, prezentând chiar şi renumitul fetival Cerbul de Aur. Marea ei şansă a fost atunci când a fost aleasă să joace în telenovela „Numai Iubirea”, telenovelă care i-a adus o mulţime de fani şi multa faimă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×