GALERIE FOTO | Cum arăta Ruby înainte să fie celebră! Ziceai că-i băiat şi colegii au poreclit-o „Răţuşca cea urâtă”!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
16/01/2017, 17:52
GALERIE FOTO | Cum arăta Ruby înainte să fie celebră! Ziceai că-i băiat şi colegii au poreclit-o „Răţuşca cea urâtă”! GALERIE FOTO

Dacă acum Ruby este considerată una dintre cele mai sexy cântăreţe din industria noastră muzicală, cu totul altfel stăteau lucrurile înainte ca bruneta să devină celebră.

Pe numele ei real Ana Claudia Grigore, tânăra născută la data de 28 ianuarie 1989 în Medgidia nu mai păstrează nimic din trăsăturile pe care le avea în anii adolescenţei. Pe vremea când era elevă la liceul muzical „Dinu Lipatti”, Ruby se îmbrăca băieţeşte şi a fost chiar poreclită „răţuşca cea urâtă”, nefiind câtuşi de puţin considerată o frumuseţe.

Lucrurile aveau să se schimbă însă radical! Ana şi-a ales numele de scena „Ruby” după celebrul cantec al formaţiei Kaiser Chiefs şi a plecat în lume, hotărâtă să devină cineva. A susţinut primul ei concert într-un club din Germania, devenind prima interpretă română care s-a lansat în străinătate. Primul ei disc single, încadrat în genul muzicii de club, „Touch Me” (2010), s-a bucurat de succes în Turcia. În acelaşi an, a lansat cel de-al doilea disc single al său, „Get High”, în colaborare cu cântăreţul spaniol Juan Magan. Piesa „Touch Me” a fost nominalizată la premiile britanice Online Music Awards din 2011, la categoria „Best Dance Act”.

Aceasta avea să fie rampa ei de lansare, Ruby bifând mai apoi un pictorial nud în Playboy şi devenind, treptat, una dintre cele mai de succes cântăreţe de la noi, dar şi una dintre cele mai sexy românce. Semn că, uneori, „răţuşca cea urâtă” se poate transforma în prinţesa cea frumoasă!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×