GALERIE FOTO. Cum a marcat-o DRAMA VIEŢII pe una dintre cele mai frumoase ştiriste ale României! Cînd o vedeai la TV nu ţi-ai fi închipuit prin ce trece! Cum arată acum şi ce s-a ales de Simona Pătruleasca

Ionuţ Cataramă   
în Galerie foto
17/08/2016, 11:31
GALERIE FOTO. Cum a marcat-o DRAMA VIEŢII pe una dintre cele mai frumoase ştiriste ale României! Cînd o vedeai la TV nu ţi-ai fi închipuit prin ce trece! Cum arată acum şi ce s-a ales de Simona Pătruleasca GALERIE FOTO

Simona Pătruleasa a decis să divorţeze de omul de afaceri Sabin Ivanof, după mai bine de şapte ani de căsătorie. Ştirista ar fi trebuit să primească peste 80.000 de euro din partea fostului soţ, conform deciziei judecătorilor din Bucureşti care au decis partajarea averii celor doi.

CLICK PE GALERIE FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Instanţa a dispus împărţirea „imobilului situat în Bucureşti, sector 1, bun comun al soţilor pîrîţi în cote părţi egale, după cum urmează: atribuie imobilul situat în Bucureşti, sector 1, in valoare de 165.800 euro, pîrîtului Ivanof Sabin Claudiu. Dispune obligarea pîrîtului Ivanof Sabin Claudiu la plata către pîrîta Ivanof Maria Simona a sumei de 82.900 euro, la cursul de schimb comunicat de B.N.R. din ziua efectuării plăţii, cu titlu de sultă”.

Probelemele au apărut, însă, la scurt timp. Atît Simona, cît şi soţul ei, au fost daţi în judecată de o societate comercială care – pe fondul unui litigiu mai vechi cu Sabin Ivanof – a cerut partajul bunurilor comune şi lichidarea regimului matriamonial existent între cei doi soţi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×