dulci nebuniidulcinebunii.ro

GALERIE FOTO. Ea e cea mai FRUMOASĂ puşcariaşă din lume. Prinsă cu arme, acum e ofertată să pozeze GOALĂ din închisoare

GALERIE FOTO. Ea este cea mai frumoasă INFRACTOARE! "Totul era INTENS"

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

În vara lui 2014, Stephanie Beaudoin, o canadiancă în vîrstă de 21 de ani, a fost arestată alături de alte trei fete sub acuzaţia că a spart nu mai puţin de 39 de case din Victoriaville, Quebec.

Beaudoin a fost acuzată că a furat pînă la 80.000 de dolari şi a fost etichetată ca "cel mai sexy hoţ din lume".
Aceasta a fost condamnată la 3 luni de închisoare în această săptămînă, după ce a fost găsită vinovată de furt şi posesie ilegală de arme.  Beaudoin îşi va ispăşi pedeapsa doar în weekenduri, avocatul său reuşind să obţină o sentinţă foarte bună pentru aceasta.

"Ştiam că voi fi pînă la urmă arestată, pentru că am fost urmărită timp de o săptămînă. Dar nu mă puteam opri, era totul atît de intens", a spus ea pentru Vice.

Frumoasa canadianca a abandonat un job de model pentru o carieră de hoţ. Cu toate acestea, şansele ei nu s-au terminat. Aceasta a primit o nouă ofertă de muncă de la o agenţie de modeling pentru a poza goala

 

viewscnt
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695