GALERIE FOTO. Frumoasa Lariss vorbeşte despre cum îşi menţine trupul perfect

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/12/2015, 00:03
GALERIE FOTO. Frumoasa Lariss vorbeşte despre cum îşi menţine trupul perfect GALERIE FOTO

Lariss (25 ani), pe numele ei adevărat Larisa Petronela Borza, este originară din Iaşi şi a dat lovitura cu o melodie cântată în limba spaniolă, „Dale Papi“, care a strâns peste 21 milioane de vizualizări pe YouTube şi care a devenit, rapid, hit internaţional, difuzat la multe radiouri din străinătate.

„Dale Papi“ a stat pe locul I în Shazam câteva săptămâni la rând, devenind cea mai căutată piesă din România atunci când a început să fie difuzată la radio. Hitul „Dale Papi“, care a cucerit, treptat, clasamente muzicale europene de gen, i-a adus lui Lariss concerte în Monaco, Paris, Chişinău şi Istanbul.

Ultima mare lovitură a lui Lariss este semnarea unui contract cu Universal Music Latin Entertainment, ceea ce înseamnă că ieşeanca tocmai a devenit colegă cu artişti renumiţi ca Enrique Iglesias, Alejandro Sanz, J Balvin, Daddy Yankee, David Bisbal şi Eros Ramazzotti. Urmarea firească a semnării acestui contract va fi apariţia lui Lariss pe scene mari din America Latină.

Lariss şi-a croit drum în carieră nu doar datorită vocii şi talentului muzical (în şcoală a studiat vioara, pianul, iar, la Conservator, a făcut canto cu Crina Mardare), ci şi pentru că este o tipă frumoasă, arată bine, iar sutienele îi sunt, în general, neîncăpătoare.

Ca să reuşeşti în carieră mai e nevoie şi de noroc, iar Lariss a avut norocul de a fi sprijinită de vedete precum Alexandra Stan sau Inna. În fotografiile de faţă, o vedem la piscină împreună cu o prietenă. Cântăreaţa se unduie lasciv, punându-şi în valoare posteriorul delicat şi bustul proeminent.

Lariss arată, cu totul, foarte bine, este un exemplar reuşit şi iată ce ne-a declarat, în exclusivitate, despre cum se menţine în formă: „În general, am grijă la ceea ce mănânc. Nu ţin regim, dar, dacă am poftă de un aliment interzis, nu mă abţin, însă nu fac excese. Îmi place foarte mult mâncarea libaneză. În fiecare dimineaţă, beau pe stomacul gol un pahar mare de apă călduţă cu lămâie, mă ajută să elimin toxinele şi îmi dă multă energie. Nu sunt adepta sucurilor acidulate, în schimb, beau foarte multă apă şi fresh-uri. Aproape zilnic fac acasă exerciţii de Pilates, merg la sala de fitness unde alerg pe bandă, înot şi fac saună“.

Revenind la pozele de la piscină, se poate observa cum, la un moment dat, urmare a unei hârjoane cu prietena ei, Lariss îşi scapă sutienul de sub control şi aşa se face că aproape se vede o mândreţe de sân opulent, plin de promisiuni.

Sursa: spy.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×