dulci nebuniidulcinebunii.ro

GALERIE FOTO INCENDIARĂ! Cea mai TUNATĂ româncă, GOALĂ COMPLET! Cum arată OLTEANCA asta mai siliconată decât orice altă femeie!

Are un posterior uriaş pe care chiar şi Kim Kardashian ar putea fi invidioasă, dar şi nişte silicoane imense care întorc toate privirile bărbaţilor.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

DĂ CLICK SUS PE GALERIA FOTO INCENDIARĂ! IMAGINILE CU OLTEANCA SUNT WOW! GOALĂ, FĂRĂ INHIBIŢII, KRISTYNA MERITĂ TITLUL DE PIŢIPOANCA ANULUI!

E, probabil, cea mai tunată româncă şi se mândreşte cu asta! Faceţi cunoştintă cu, deja celebra Kristyna!

Tânăra are un posterior uriaş şi o pereche de silicoane imense. E din Craiova, dar îşi face veacul mai mult prin. Germania. Cu ce se ocupă, asta nu ştim. Pentru că. pe contul ei de pe un site de socializare, Kristina nu dă prea multe detalii despre ea, dar se laudă zi de zi cu fotografii incendiare cu trupul ei tunat, dar şi cu filmuleţe mai multe decât provocatoare.

Şi mai scrie ceva: că e născută pe 16 martie, 1988. Un lucru e cert. Din octombrie 2015, de când pare că şi-a activat contul, până acum aproape 5000 de fani. Însă părerile celor care o urmăresc sunt împărţite.

Sursa: a1.ro

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775
Meteo