GALERIE FOTO. “Mama eroină” Nicoleta Luciu, despre cea de-a cincea sarcina a Ancăi Serea!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/02/2016, 21:45
GALERIE FOTO. “Mama eroină” Nicoleta Luciu, despre cea de-a cincea sarcina a Ancăi Serea! GALERIE FOTO

“Asta-i problema vietii mele: n-ai cum sa fii si fotomodel, si mama? Si eu mi-am dorit sa pozez sexy, gravida in 8 luni, dar nu s-a putut ca eram imensa”

Anca Serea si-a socat fanii si apropiatii cand a anuntat, in urma cu o saptamana, ca e din nou insarcinata si ca va aduce pe lume cel de-al cincilea copil. Prezentatoarea tv e gravida in 7 luni si e fericita ca nu a luat multe kilograme in greutate. Nicoleta Luciu, mama a patru copii, a ramas fara cuvinte cand a auzit vestea.

In ziua in care a implinit 35 de ani, Anca Serea a marturisit ca este insarcinata in 7 luni si urmeaza sa nasca in aprilie cel de-al 5-lea copil al sau, posibil baietel. Vestea a luat prin surprindere foarte multa lume, apropiati, cunostinte si fani. Anuntul facut de prezentatoarea tv a socat-o chiar si pe “mama eroina” Nicoleta Luciu. Actrita e mama a patru copii: Zsolt Jr si tripletii Kim, Karoly si Kevin.

Sarcina cu tripletii a fost foarte grea pentru Nicoleta pentru ca era imensa, dupa cum spune chiar ea. Pentru Anca Serea insa are numai cuvinte de lauda si e fericita ca poate sa fie si slaba, si gravida, doar ca nu intelege cum e posibil asa ceva.

“Ma bucur tare pentru Anca Serea, o felicit din tot sufletul si ca a putut duce aceasta sarcina, a cincea, pana aproape de final. Un copil e bine venit pe lume. Eu nu ma gandesc sa mai fac unul, imi ajung patru, dar, sigur, daca as ramane gravida, l-as pastra, normal. Pentru Anca ma bucur tare si ea trebuie sa fie o fericita ca a inzestrat-o Dumnezeu cu darul de a putea fi mama, si de cinci ori. Sunt multe femei care-si doresc sa ramana insarcinate si nu reusesc. Cand am fost gravida cu tripletii am luat 45 de kilograme in sarcina. Si la prima sarcina am luat multe kilograme in greutate. Eram imensa! Asta-i problema vietii mele: n-ai cum sa fii si fotomodel, si mama? Anca Serea asa este: s-a nascut si mama, si fotomodel. Si eu mi-am dorit sa pozez sexy, gravida in 7-8 luni, dar nu s-a putut ca eram imensa. Ma visam in costum de baie sau lenjerie alba… Dar m-am umflat mult si nu puteam sa mai fac poze ca eram imensa. Serea poate sa faca asta, ca e gravida si sexy. II doresc sa poata duce sarcina la bun sfarsit, e o curajoasa”, a declarat Nicoleta Luciu.

Anca Serea va naste in aprilie. Ea isi doreste sa nasca natural.

Sursa: WOWBIZ.RO

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×