Galerie FOTO. O mai ştii pe BLONDA de la Masterchef? Credeai că ARĂTA bine la ProTV? Transformare ULUITOARE! Uite-o cum este ACUM, zici că e pictată!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
06/01/2016, 00:00
Galerie FOTO. O mai ştii pe BLONDA de la Masterchef? Credeai că ARĂTA bine la ProTV? Transformare ULUITOARE! Uite-o cum este ACUM, zici că e pictată! GALERIE FOTO

Maria Secrieriu arata senzational! S-a apucat de sala, si-a schimbat stilul de viata , iar acum are un corp de invidiat.

Desi arata foarte bine, non-conformista Maria, fosta concurenta la MasterChef, are niste schimburi de replici cu cateva domnisoare care o critica pentru alegerile sale.

„Hey!! Nu scriu eu prea des, însă acum mă simt cumva nevoita.În ultimul timp aud tot mai des în mesajele private să o las mai usor cu sala pentru că încep să mă formez ca un bărbat.

So…Dragilor, nu iau pastile şi nici nu exagerez.

Nu vreau să jignesc pe nimeni, însă sunt mult mai bine, la aproape 30 de ani decât puştoaicele de 19 ani cărora le atârnă burta şi îşi găsesc scuze pentru a nu îşi muta fundul din canapea, fiind deja plin de celulita şi burta peste curea .. Iar atât sala cât şi alimentaţia sunt un stil de viaţă. Învaţă să mănânci corect, nu ca vita, şi nu te mai uita strâmb când îţi zic că eu nu mănânc carne şi că eu de sărbători nu m-am burduşit cu sarmale, honey. SO FUCK OFF”, a scris Maria Secrieriu pe pagina ei de Facebook.

„S-au gasit sa imi scrie cateva ‘donsoare’, ca de la steroizi o sa ma fac ca un barbat si ca de ce vreau sa fac lumea sa manance frunZe ca mine. Dar eu nu mananc frunze apropo. Asa idioate si frustrate”, a completat ea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×