dulci nebuniidulcinebunii.ro

"Sînt BISEXUALĂ!" O vedetă mondială a recunoscut! Are doar 17 ani!

Celebra actriţă Amandla Stenberg, cunoscută pentru rolul ei din blockbuster-ul "Hunger Games" ţine prima pagină a revistelor de scandal după ce a vorbit deschis despre orientările ei sexuale. Actriţa în vîrsta de 17 ani a declarat că e bisexuală. 

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Ea a făcut public acest lucru pe o reţea de socializare spunînd că se simte inconfortabil să arate altceva decît ce e de fapt: "Mă doare să lupt împotriva identităţii mele şi să mă mulez în forme care nu mă reprezintă. Da, sînt mulatră, o bisexuală mulatră. Pentru mine e greu, doare şi mă simt inconfortabil, dar asta sînt", a dezvăluit actriţa în vîrstă de 17 ani.

VEZI SUS ÎN GALERIE FOTO IMAGINI CU AMANDLA STENBERG 

Reacţiile la adresa actriţei au fost de încurajare, însă au existat voci care au şi criticat-o pentru alegerile ei şi modul în care a ales să îşi facă publică orientarea sexuală.

 

viewscnt
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695