dulci nebuniidulcinebunii.ro

Galerie FOTO. Rusoaica sexy, blonda cu ochi albastri, care ameninta suprematia Irinei Shayk in lumea modei

Tanya Mityushina este o blonda superba cu ochi albastri si un corp perfect.Frumoasa rusoaică pozat pentru Victoria's Secret si Intimissimi, insa a devenit mult mai cunoscuta dupa ce a aparut in costum de baie in celebra publicatie Sports Illustrated.  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

CLICK sus pe GALERIA FOTO pentru a vedea imagini cu Tanya Mityushina

Modelul a avut si o scurta aparitie in filmul Don Jon, in care joaca Joseph Gordon Levitt.

Extrem de fotogenica, cu ochi de un albastru ireal, buze senzuale, un decolteu generos si niste picioare intens lucrate la sala, Tanya Mityushina este o adevarata "amenintare" pentru pozitia fruntasa detinuta de Irina Shayk in topul celor mai sexy modele de origine rusa.

viewscnt
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004