dulci nebuniidulcinebunii.ro

I se spune BRUNETA PERFECTĂ! Cine este şi cum arată românca fără defect care a făcut-o până şi pe Bianca Drăguşanu să exclame cu invidie: "Eu nu am văzut FEMEIE MAI FRUMOASĂ ca tine!" GALERIE FOTO

Nimeni nu credea că Bianca Drăguşanu o să facă vreodată asta, însă s-a întâmplat. Iubita lui Victor Slav i-a spus public unei alte femei că este foarte frumoasă, fermecată de trasăturile fizice ale acesteia.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Monica Orlanda, iubita lui Alex Piţurcă, se află la sky în Austria, iar tânăra a postat pe pagina ei de Facebook mai multe fotografii din vacanţă. La scurt timp, prietenii virtuali ai acesteia au început să comenteze şi să-i facă o mulţime de complimente.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE

Printre aceştia s-a numărat şi Bianca Drăguşanu, aceasta declarându-se încântată de iubita lui Alex Piţurcă. ”Doamne, nu cred că am văzut femeie mai frumoasă ca tine!”, a scris iubita lui Victor Slav. Imediat, Monica Orlando i-a mulţumit pentru compliment.

Sursa: cancan.ro

 

Alex şi Monica se pregătesc de nuntă, iar fiul fostului selecţioner i-a dat deja inelul de logodnă. Cei doi spun că vor să facă pasul cel mare, însă nu au stabilit data nunţii.

viewscnt
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695