GALERIE FOTO | Şi ea a uitat pozele astea! Cum arăta Loredana Groza în tinereţe! Nici nu zici că-i ea!

Ionuţ Cataramă   
în Galerie foto
05/01/2017, 18:56
GALERIE FOTO | Şi ea a uitat pozele astea! Cum arăta Loredana Groza în tinereţe! Nici nu zici că-i ea! GALERIE FOTO

Loredana Groza a traversat mai multe transformări de look, în ultimii 25 de ani. Solista a apelat la mai multe “inginerii” cosmetice pentru a se păstra fresh, la 46 de ani.

„Femeia-cameleon”, cum a fost ea supranumită s-a născut pe data de 10 iunie 1970 la Oneşti, judeţul Bacău. A început să cânte de la vârsta de 3 ani, pasiunea sa continuând în timpul şcolii primare şi al liceului. În 1977, în clasa I a jucat în mai multe piese de teatru, una dintre ele (intitulată „Problema problemei”), fiind montată pe scena Casei de Cultură din Oneşti.

Printre pasiunile sale din şcoala generală s-au numărat (pe lângă muzică, fiind în corul şcolii din clasa a V-a ), handbalul şi învăţătura. Pentru meritele sale, Loredana a fost aleasă comandantă de unitate. A participat la olimpiade şcolare, obţinând locul I la faza pe ţară la disciplina limba română. A fost şi este pasionată de „toate materiile care te ajută să-ţi dezvolţi o gândire armonioasă”. Fiind pasionată şi de poezie, este acceptată în cenaclul literar „Sburătorul” sub îndrumarea poetului Isbăsescu. A studiat vioara timp de 8 ani (de la vârsta de 6 ani până la vârsta de 14 ani) şi a urmat cursuri de balet. Primele aprecieri apar la „Forumul Naţional al Pionierilor”.

În 1984 a fost admisă cu nota 9,95 la Liceul de Matematică – Fizică nr.1 din Oneşti, fiind prima pe liste. A câştigat Premiul I la Festivalul regional „Retorta de cristal” (1984), iar la nici 14 ani, la faza naţională a concursului „Cântarea României” de la Focşani, a fost remarcată de Dumitru Moroşanu şi Jolt Kerestely, care au chemat-o la Bucureşti să participe la preselecţia concursului „Steaua fără nume”, deşi vârsta minimă acceptată prin regulament era de 17 ani. Pentru a putea participa la acest concurs a fost nevoită să nu-şi spună vârsta (având la acea dată doar 14 ani). A concurat cu Ramona Bădescu şi Camelia Florescu.

A câştigat „Steaua fără nume” în toate fazele lui, ultima etapă fiind în 1986. Probele au fost destul de dure: dicţie, recitare, cântat doar cu pianul, apoi cu orchestra Radiodifuziunii Române, un duet cu o vedetă consacrată (Loredana va cânta în duet cu Dorin Anastasiu). În 1985 a câştigat Premiul I la Festivalul regional „Toamna muzicală băcăuană”.

Cel mai ciudat moment al carierei ei a avut loc în 2000, când Loredana a renunţat la orice urmă de pudoare şi, pentru o sumă de-a dreptul colosală de bani, a acceptat să pozeze goală în Playboy, în ceea ce avea să devină unul dintre cele mai bine vândute numere ale revistei iepuraşului cu papion din România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×