Imagini la 40 de ani de la moartea devastatoare a lui Elvis! Priscilla le-a făcut publice. Cu cîteva zile înainte…

Mirela Apostol   
în Monden
30/07/2017, 00:00
Imagini la 40 de ani de la moartea devastatoare a lui Elvis! Priscilla le-a făcut publice. Cu cîteva zile înainte… GALERIE FOTO

Priscilla Presley are 72 de ani. Fosta sotie a lui Elvis Presley se prezinta intr-o forma de zile mari si se numara printre celebritatile care par sa refuze sa imbatraneasca.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI                    

De-a lungul timpului, presa tabloida a scris in nenumarate randuri ca Priscilla Presley a apelat la ajutorul medicilor esteticieni din dorinta de a-si mentine nealterate trasaturile chipului. In timp ce unii sustin ca vedeta arata mai bine inainte sa se supuna operatiilor estetice, exista si admiratori care lauda aspectul fizic al celebritatii de 72 de ani.

In urma cu numai cativa ani, insasi vedeta a admis ca obrajii ei arata astfel deoarece un doctor fals i-a facut injectii cu silicon care i-au remodelat aspectul natural. Cat despre aspectul de ceara al chipului ei, specialistul Dr. Youn a declarat ca acesta se datoreaza unor interventii cu laser si a unei serii de injectii cu botox, pe care Priscilla si le-ar fi facut pentru a scapa de riduri.

Cu doar cateva zile inainte de aniversarea zile de nastere, Priscilla a participat la premiera „I Only Have Eyes For You”, care a avut loc in Los Angeles. Imbracata intr-un costum de inspiratie masculina de culoare neagra, fosta sotie a lui Elvis a atras atentia fotografilor, care s-au grabit sa ii imortalizeze aparitia pe covorul rosu.

Priscilla si Elvis Presley si-au unit destinele in anul 1967 si au avut o casnicie care a durat pana in anul 1973. Dupa moartea Regelui Rock’n’Roll-ului, vedeta si-a continuat cariera de actrita si s-a implicat si in domeniul afacerilor. De curând a fost făcut publică şi o carte pentru a aniversa 40 de ani de la moartea lui Elvis, cu poze nefăcute publice până acum din viaţa artistului, chiar şi din ultimele zile din viaţă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×