dulci nebuniidulcinebunii.ro

GALERIE FOTO. Este imposibil să nu întorci privirea după ea. Cum arată această în cei mai mulaţi pantaloni posibili! În bikini minusculi este DEMENŢIALĂ! GALERIE FOTO!

Nikki Mudarris, cunoscută în SUA ca Nikki Baby, are 26 de ani şi a ajuns celebră datorită reality show-ului 'Love and Hip Hop: Hollywood'. Şi cînd spunem celebră, chiar aşa este: a strîns aproape un milion si jumatate de admiratori pe Instagram, iar comentariile abundează la fiecare poză.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

GALERIE FOTO INCENDIARĂ! DĂ CLICK SUS PENTRU A VEDEA IMAGINILE HOT CU VEDETA! E GOALĂ ŞI LIPSITĂ DE INHIBIŢII! COSTUMELE DE BAIE SUNT PREA MICI PENTRU FORME ATÎT DE GENEROASE!

Nikki Spune că are posteriorul sută la sută natural, dar recunoşte că are şi operaţii: "Recunosc ca mi-am facut operaţii estetice. Mi-am operat nasul şi sînii. Fundul e natural, nu am nimic de ascuns. Mai am extensii de păr şi gene false", a recunoscut Nikki.

A crescut în Los Angeles, iar familia ei deţine patru cluburi de striptease. În copilărie îi era jenă se le spună prietenilor care este domeniul de activitate al părinţilor ei.

 

viewscnt
1 EUR4.6332 lei+0,0017
1 USD3.9274 lei-0,0175
1 XAU157.9528 lei-0,0969