dulci nebuniidulcinebunii.ro

GALERIE FOTO. Cele mai fierbinţi poze cu Gina PISTOL. Mai hot ca în Playboy! Se vede TOT! Cum arată goală!

Click pe poze sus in galerie foto pentru a vedea un pictorial foarte fierbinte cu blonda care prezintă emisiunea "Chefi la cuţite"
Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Gina Pistol a pozat nud pentru prima dată în 2005, când avea doar 19 ani. Pictorial din "Playboy" a fost unul de senzaţie, iar notorietatea blondei a fost într-o continuă creştere de atunci.

VIDEO NECENZURAT! IPOSTAZELE XXX cu Andreea MARIN pe care "Zîna" le vrea DISPĂRUTE!

Gina Pistol a pozat pentru prima dată nud la doar 19 ani, în revista "Playboy". Frumoasa blondă a intrat, atunci, în pielea lui Marilyn Monroe. Blondă, cu un machiaj pronunţat, Gina a interpretat-o pe dorita cântăreaţă. În baie, unduindu-şi trupul într-o cadă plină cu spume, apoi tolănită în pat, goală aşa cum a făcut-o mama natură, Gina Pistol le-a răpit respiraţia bărbaţilor.

"Un trup de o frumuseţe desăvârşită, un chip de divă, un stil plin de strălucire, priviri de lapis-lazuli şi... un suflet de copil - aşa ar arăta o schiţă de portret al Ginei Pistol. Mai departe, descoperi o fiinţă construită pe o combinaţie irezistibilă de modestie, candoare şi inocenţă", este descrierea Ginei Pistol din revista pentru bărbaţi.

Pictorial INCENDIAR! Făcea SPORT de performanţă în România, azi A POZAT TOPLESS 

Puţini ştiu că Gina Pistol a fost vânzătoare în oraşul său natal, Roşiori de Vede, lansându-se în showbiz în urmă cu aproape 10 ani, într-o emisiune TV.

FOTO + VIDEO INCENDIAR! Antonia, GOALĂ în dormitor! “Îmi PLAAACE!”

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775
Meteo