Gina Pistol a scăpat ca prin urechile acului de atentatele din Paris

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
16/11/2015, 19:20
Gina Pistol a scăpat ca prin urechile acului de atentatele din Paris GALERIE FOTO

Toată săptămâna trecută vedeta s-a aflat în Paris (Franţa), unde a realizat o nouă şedinţă foto specială. Gina Pistol (33 de ani) s-a întors în România chiar vineri, înainte de atentatele de la Paris, şi înalţă rugăciuni cerului pentru că a scăpat ca prin urechile acului de nenorocire.

Gina Pistol a participat anul acesta la mai multe show-uri de televiziune, chiar la posturile concurente PRO TV şi Antena 1, dar se laudă şi cu şedinţe foto deosebite. Dintre acestea, cea mai recent a fost pentru revista „Fushion”, un pictorial în care solista apare în diferite ipostaze extrem de sexy.

A apărut şi pe coperta unei reviste de fashion

gina_pistol_coperta_revista_fusion

O altă şedinţă foto a purtat-o pe Gina până la Paris, unde a petrecut toată săptămâna trecută. A realizat în „Oraşul luminilor” o şedinţă foto specială, pentru un parfum produs în Japonia. Gina şi echipa care a însoţit-o în Paris au realizat o şedinţă foto specială, în zona turnului Eiffel.

„După ce am realizat şedinţa foto, care a durat câteva ore bune, am vizitat mai multe zone de agrement, printre care şi parcul EuroDisney. Ne-am distrat pe cinste şi apoi ne-am întors acasă, vineri. Am scăpat ca prin urechile acului de atentatele de la Paris”, a povestit, pentru Click!, stilistul Marian Capet, unul dintre prietenii Ginei, cel care i-a făcut coafura pentru ambele şedinţe foto.

Contactată de reporterii Click!, Gina Pistol nu a dorit să comenteze absolut nimic, „din respect pentru victimele” atentatelor. Însă, surse din apropierea ei, au povestit că vedeta este în stare de şoc.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×