TOP 25 – Cele mai sexy tenismene din lume în 2018 | Surpriză colosală! Pe ce loc au votat-o americanii pe Simona Halep

Filon Stan   
în Reality show
27/10/2018, 12:40
TOP 25 – Cele mai sexy tenismene din lume în 2018 | Surpriză colosală! Pe ce loc au votat-o americanii pe Simona Halep GALERIE FOTO

Simona este una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume atât la propriu, cât şi la figurat! Românca noastră a avut un 2017 de vis, terminând anul pe primul loc mondial, dar asta nu e tot! Americanii au inclus-o într-un alt clasament, bazat pe sex-appeal! VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO!

Este vorba despre TOP 25 – Cele mai sexy tenismene din lume în 2017, o ierarhie care cuprinde nume „grele” precum Eugenie Bouchard, Ana Ivanovici, Caroline Wozniacki, Dominica Cibulkova, Agnieszka Radwanska sau Vika Azarenka, dar şi pe cel ai „prietenei” Simonei din Rusia, Maria Şarapova. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO!

Interesant este faptul că Simona Halep nu este singura româncă din top. În clasamentul celor mai sexy „dulci nebunii” din tenis apare şi Sorana Cîrstea, pe o poziţie fruntaşă. Dacă vreţi să vedeţi topul complet, accesaţi imaginile din galeria foto de mai sus! VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×