dulci nebuniidulcinebunii.ro

Uite ce fac aceste femei cu un... PIX! Imagini incredibile

Ice Bucket Challenge

După ce fenomenul “Ice Bucket Challenge” ( n.r.- Provocarea găleţii de gheaţă) a înnebunit internetul în anii trecuţi, o nouă provocare face înconjurul mapamondului.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE

Tot mai multe reprezentante ale sexului frumos vor să demonstreze că sunt „femei adevărate” cu o nouă şi bizară provocare, „Under-Boob Pen Challenge” despre care unii spun că ar fi un pic perversă. Tinerele îşi demonstrează feminitatea arătându-şi sânii pe reţelele de socializare, în timp ce ţin sub ei obiecte cât mai impresionante.

Însă se pare că pentru o astfel de provocare, femeile trebuie să fie extrem de bine „dotate”. Până acum „cei mai talentaţi” sâni au reuşit să susţină carioci, creioane, pensule pentru make-up, sticle de loţiuni de corp şi chiar flori, iar imaginile în care tinerele îşi laudă performanţele sunt însoţite de mesajul „acceptă provocarea pentru a demonstra că eşti o femeie adevărată”. Fenomenul care a început să facă înconjurul mapamondului, a apărut iniţial în China, deşi chinezoaicele nu prea pot să se laude ca fiind nişte femei „bine dotate”.

Provocarea găleţii cu gheaţă ( “Ice Bucket Challenge” ) a reprezentat, probabil, evenimentul din mediul online care a făcut cea mai mare vâlvă în 2014, mobilizând internauţi din toată lumea, fie pro, fie contra mişcării.

Sursă: www.libertatea.ro

viewscnt
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695