Uite ce fac aceste femei cu un… PIX! Imagini incredibile

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
24/01/2016, 00:00
Uite ce fac aceste femei cu un… PIX! Imagini incredibile GALERIE FOTO

După ce fenomenul “Ice Bucket Challenge” ( n.r.- Provocarea găleţii de gheaţă) a înnebunit internetul în anii trecuţi, o nouă provocare face înconjurul mapamondului.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE

Tot mai multe reprezentante ale sexului frumos vor să demonstreze că sunt „femei adevărate” cu o nouă şi bizară provocare, „Under-Boob Pen Challenge” despre care unii spun că ar fi un pic perversă. Tinerele îşi demonstrează feminitatea arătându-şi sânii pe reţelele de socializare, în timp ce ţin sub ei obiecte cât mai impresionante.

Însă se pare că pentru o astfel de provocare, femeile trebuie să fie extrem de bine „dotate”. Până acum „cei mai talentaţi” sâni au reuşit să susţină carioci, creioane, pensule pentru make-up, sticle de loţiuni de corp şi chiar flori, iar imaginile în care tinerele îşi laudă performanţele sunt însoţite de mesajul „acceptă provocarea pentru a demonstra că eşti o femeie adevărată”. Fenomenul care a început să facă înconjurul mapamondului, a apărut iniţial în China, deşi chinezoaicele nu prea pot să se laude ca fiind nişte femei „bine dotate”.

Provocarea găleţii cu gheaţă ( “Ice Bucket Challenge” ) a reprezentat, probabil, evenimentul din mediul online care a făcut cea mai mare vâlvă în 2014, mobilizând internauţi din toată lumea, fie pro, fie contra mişcării.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×