dulci nebuniidulcinebunii.ro

Imagini bombă cu o vedetă din România! O vezi seară de seară la TV! Credea că dacă e în Ţicleni poate face orice! Într-o rochie albă, mulată, a dezlănţuit cel mai senzual dans! GALERIE FOTO

imagini bombă cu loredana chivu, loredana chivu sexi, loredana chivu poze

Loredana Chivu este una dintre cele mai dorite asistente TV din România, iar blonda reuşeşte să iasă în evidenţă ori de cîte ori îşi face apriţia într-un club din România.

Pe lîngă apariţiile TV, blonda încearcă să mai cîştige un ban în plus şi din show-urile de dans pe care le face în diferite cluburi din România. Loredana a incendiat atmosfera în Ţicleni, acolo unde a fost în centrul atenţiei şi a reuşit să-i înnebunească pe bărbaţii prezenţi.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI INTERZISE MINORILOR! ESTE INCREDIBIL DE FIERBINTE!

Sumar îmbrăcată, Loredana Chivu a dansat lasciv pe o scenă din cadul clubului şi chiar s-a descălţat la un moment dat pentru a putea să-şi arate cît mai bine talentul în a dansa. Bărbaţii s-au îngrămădit în faţa scenei şi nu au ezitat să-i facă sute de poze blondei.

Nu este prima dată cînd Lorenda acceptă să danseze în schimbul unei sume de bani. Blonda a mai avut cîteva apariţii incendiare în cluburile din România.