Imagini bombă cu o vedetă din România! O vedeai seară de seară la TV! Credea că dacă e în Ţicleni poate face orice! Într-o rochie albă, mulată, a dezlănţuit cel mai senzual dans! GALERIE FOTO

Iuliana Spirache   
în Monden
15/06/2018, 18:10
Imagini bombă cu o vedetă din România! O vedeai seară de seară la TV! Credea că dacă e în Ţicleni poate face orice! Într-o rochie albă, mulată, a dezlănţuit cel mai senzual dans! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Loredana Chivu este una dintre cele mai dorite asistente TV din România, iar blonda reuşeşte să iasă în evidenţă ori de cîte ori îşi face apriţia într-un club din România.

Pe lîngă apariţiile TV, blonda încearcă să mai câştige un ban în plus şi din show-urile de dans pe care le face în diferite cluburi din România. Loredana a incendiat atmosfera în Ţicleni, acolo unde a fost în centrul atenţiei şi a reuşit să-i înnebunească pe bărbaţii prezenţi.

Loredana Chivu dansează pe mese

Sumar îmbrăcată, Loredana Chivu a dansat lasciv pe o scenă din cadul clubului şi chiar s-a descălţat la un moment dat pentru a putea să-şi arate cît mai bine talentul în a dansa. Bărbaţii s-au îngrămădit în faţa scenei şi nu au ezitat să-i facă sute de poze blondei. Nu este prima dată când Lorenda acceptă să danseze în schimbul unei sume de bani. Blonda a mai avut câteva apariţii incendiare în cluburile din România, dar și la nunți și botezuri, așa cum puteți vedea în GALERIA FOTO DE MAI SUS.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×