Imagini bombă! Cum arată acum Larisa Bercea, la ani buni după ce a făcut senzaţie la Romanii au Talent! Goală pe scenă, în club! E de nerecunoscut!

Filon Stan   
în Femei frumoase
28/11/2017, 11:13
Imagini bombă! Cum arată acum Larisa Bercea, la ani buni după ce a făcut senzaţie la Romanii au Talent! Goală pe scenă, în club! E de nerecunoscut! GALERIE FOTO

Larisa nu s-a putut desprinde de trecut, iar dansul la bară îi asigură şi acum traiul de zi cu zi. După ce a participat la Românii au Talent şi a făcut spectacol cu unduirile ei exuberante, tânăra a pozat în Playboy şi le-a sucit şi mai mult minţile bărbaţilor. Cu toate acestea, Larisa nu şi-a găsit un job în televiziune, preferând să stea departe de „sticlă”.

Cu toate acestea, dansatoarea nu a devenit o gospodină casnică. Ea a rămas atracţia fierbinte a cluburilor de fiţă din Bucureşti. Vedeta îşi expune constant trupul pe scenă, acolo unde dansează la bară, într-un mod cât mai provocator şi lasciv.

Imaginile cu Larisa Bercea în timpul acturilor de creaţie de la bară sunt absolut incendiare. Cu sânii goi, de cele mai multe ori, ea acaparează privirile celor din jur, care îi sorb fiecare mişcare şi atingere. Dacă eşti curios cum arată acum şi cum face senzaţie la bară, vezi imagini cu ea în galeria foto.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×