dulci nebuniidulcinebunii.ro

Imagini cutremurătoare! O bătrânică sprijinită de un cadru ajutător mătură străzile la 8 dimineaţa, în Făgăraş. Dar să vezi ce a urmat!

O serie de imagini cu puternic impact emoţional, realizate în pe data de 3 august 2017, în municipiul Făgăraş din judeţul Braşov, au devenit virale pe reţelele de socializare.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Protagonistă este o bătrânică în jur de 80 de ani care, în ciuda problemelor de sănătate, mătură străzile din localitatea sus-amintită. Profund emoţionată de bunicuţa sprijinită într-un cadru ajutător, Irina Onescu - edilul comunei Petriş şi, totodată, cel mai tânăr primar din România (32 de ani) - a fotografiat-o pe pensionară, postând, totodată, acest mesaj cutremurător în dreptul imaginilor:

"Ora 8 dimineaţa. Făgăraş.
O bunicuţă sprijinită de un cadru ajutător mătură domol trotuarul din faţa casei ❤️
Comentariile sunt de prisos ?
Bunul simţ şi respectul faţă de sine nu ţin cont de vârstă, nici de statut.
Mulţi alţii, mai tineri, au două mâini şi două picioare sănătoase, dar caracterul defect. Asta este, se pare că nici nesimţirea nu are vârstă...
A trăi în sărăcie şi a trăi în mizerie sunt două situaţii diferite. Cea din urmă este voluntară.
#lecţiedeviaţă #haicăputem"

viewscnt
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933