dulci nebuniidulcinebunii.ro

Imagini bombă din tinereţea Gabrielei Cristea! Mai târziu l-a cunoscut pe Marcel Toader... Nu era vedetă şi poza fără ruşine! Imaginile pe care le vrea uitate!

Playboy, Gabi Cristea, Gabriela Cristea

Nu puţine sunt cazurile în care vedetele din showbiz-ul nostru - ca şi oamenii de rând, de altfel - se ruşinează cu fotografiile din adolescenţă. Bineînţeles, există şi excepţii. Iar Gabi Cristea este, fără îndoială, una dintre ele.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Actuala prezentatoare TV a venit pe lume pe 26 octombrie 1974, în Olteniţa, judeţul Călăraşi. Nu a avut o copilărie tocmai fericită. La vârsta de 18 ani, a fost dată afară din casă de părinţii ei, aceştia nefiind câtuşi de puţin de acor cu cariera pe care fiica lor visa să o urmeze: una în televiziune.

Cu toate acestea, Gabriela nu a abandonat şi, ajutată de aspectul ei fizic, dar şi de multă muncă şi perserverenţă, a reuşit să dea lovitura! S-a angajat mai întâi la TVR, unde a moderat emisiuni de divertisment, după care s-a mutat la Tele 7 abc şi la PRO TV, unde a fost prezentatoare. Iar în 2006 a primit oferta de la Kanal D, unde lucreaza şi în prezent.

viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663