dulci nebuniidulcinebunii.ro

Imaginile au fost surpinse pe yaht! Credeau că nimeni nu-i vede! Te curuceşti când vezi CINE E VEDETA

Retras din activitate în februarie 2017, după două sezoane la New York City FC, Frank Lampard se bucură din plin de vacanţa prelungită. Fostul mijlocaş al celor de la Chelsea a petrecut un weekend în Saint Tropez, sudul Franţei, alături de soţie, Christine Bleakley, pe yacht-ul personal.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Cei doi sunt împreună de mai bine de 15 ani, iar relaţia este considerată de presa britanică de tabloid ca fiind una, în continuare, perfectă. Iar acest lucru s-a văzut clar şi în staţiunea de lux din Franţa. Cei doi au râs în permanenţă, au înotat, ba chiar au fost surprinşi de câteva ori în momente mai... intime.

Frank Lampard nu s-a sfiit să golească şi câteva sticle de bere, activitate la care a fost ajutat şi de soţie. În plus, fostul fotbalist a şi "sudat" mai multe ţigări.

DĂ CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI

viewscnt
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695