Cum arată GEMENELE IDENTICE care împart acelaşi IUBIT! Vor să rămână gravide în acelaşi timp! Stai să le vezi GOALE! GALERIE FOTO

Mirela Apostol   
în Hotnews
21/03/2016, 08:35
Cum arată GEMENELE IDENTICE care împart acelaşi IUBIT! Vor să rămână gravide în acelaşi timp! Stai să le vezi GOALE! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Sunt gemene si disperate nu doar sa arate identic, dar si sa aiba vieti la fel. Anna si Lucy DeCinque isi impart acelasi pat si… acelasi iubit, cu care vor sa aiba cate un copil. In acelasi timp, bineinteles.

Cele doua surori, in varsta de 30 de ani, au cheltuit 250,000 de dolari pe operatii estetice care sa le ajute sa arate identic, isi cumpara toate hainele in dublu exemplar si sunt obsedate ca totul sa fie la fel.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE CU GEMENELE HOT!

Ele au participat de curand la o emisiune TV din Australia, unde au vorbit despre sarcina pe care o planifica in viitorul apropiat: „Trebuie sa fie exact in acelasi timp, astfel incat corpurile noastre sa se schimbe la fel.”

Obsesia lor merge pana la capat: „Dieta noastra este identica. Mancarea trebuie sa fie identica. Daca ea merge cativa metri, trebuie sa merg si eu cativa metri, pentru ca trebuie sa ard acelasi numar de calorii.”

Iar iubitul lor pare sa aiba o misiune dificila: „Este prima oara cand am doua iubite si, sa fiu sincer, este foarte greu pentru ca trebuie sa fie 100% egal. Orice fac pentru una, trebuie sa fac si pentru alta, asa ca e o balanta foarte fina.”

Sursa: stirileprotv

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×