O mai ţii minte pe Ioana Ginghina? Era cea mai frumoasă actriţa de telenovele, dar apoi s-a retras de la TV! Ce s-a ales de ea şi cum arată azi!

Filon Stan   
în Femei frumoase
11/12/2017, 15:14
O mai ţii minte pe Ioana Ginghina? Era cea mai frumoasă actriţa de telenovele, dar apoi s-a retras de la TV! Ce s-a ales de ea şi cum arată azi! GALERIE FOTO

De când s-a retras din lumina reflectoarelor, frumoasa Ioana Ginghină nu stă degeaba. Lucrează cu copii de toate vârstele. Coordonaţi de actriţa Ioana Ginghină, Miniartshow implementează proiecte distractive, educative, pline de prospeţime şi creativitate. Obiectivul este educaţia timpurie aşa că se adresează copiilor mici şi foarte mici. Programele Miniartshow sunt necesare încă de la naştere şi contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor.

Actriţa a avut însă şi probleme de sănătate. A ajuns pe mâna medicilor, după ce nu a s-a mai putut mişca din cauza durerilor de spate. Actriţa a povestit prin ce a trecut. „Efectiv m-am blocat de spate. Ca-n reclamele la unguentele cu specific. Am vrut să dau una dintre pisici afară. Nici nu ştiu să explic. Am deschis uşa, m-am ridicat.. am zis că dacă mă întind puţin probabil trece. A fost groaznic să ajung la telefon să îl sun pe Alexandru să vină cineva să mă salveze”,  declara Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină s-a reprofilat! A trecut de la platoul de filmare la educarea copiilor de toate vârstele

„Doctorul a zis să fac nişte investigaţii. Am luat nişte calmante ca să îmi revin. Am stat numai în pat. Acum tot mă doare. Am nişte poziţii în care încă mă doare”, a mai spus ea.

Actriţa uită de dureri însă când se joacă cu cei mici. Programul de educaţie timpurie pentru 0-3 ani a început o dată cu infiinţarea MiniArtShow by Ioana Ginghină în 2012. „Acest program s-a născut din dorinţa de a promova importanţa şi beneficiile aplicării conceptului de Educaţie Timpurie realizată prin arta  teatrului şi a creativităţii”, după cum scrie pe site-ul organizaţiei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×