dulci nebuniidulcinebunii.ro

Cum arăta Ioana Tufaru înainte, când era slabă! A pozat chiar şi în costum de baie

ioana tufaru, ioana tufaru poze, ioana tufaru slaba, ioana tufaru grasa, ioana tufaru greutate, ioana tufaru kilograme

Ioana Tufaru are acum grave probleme cu kilogramele, dar să vezi cum arăta înainte, când era slabă. A pozat chiar şi în costum de baie, iar imaginile sunt de-a dreptul colosale.

În primul rând din cauza lipsei banilor, dar şi a delăsării, în general, fiica regretatei Anda Călugăreanu are un stil de viaţă complet dezordonat. Şi acest lucru are urmări dintre cele mai grave în ceea ce priveşte alimentaţia. Rezultatul: Ioana are acum aproape 200 de kilograme, o greutate de-a dreptul şocantă.

Lucrurile nu au fost însă tot timpul aşa. Ioana Tufaru a fost şi slabă, dovadă fiind o serie de fotografii comparative, pe care le puteţi vedea accesând galeria foto de mai sus.

Este vorba despre o siluetă apropiată de greutatea ideală, o greutate însă la care fiica Andei Călugăreanu nu crede ca va reveni vreodată. "Am vorbit cu nutriţionişti, dar degeaba. Ţine de psihic. Oricâţi morcovi şi oricâte salate mi-ai arăta, ţi-aş spune să fugi de aici, că nu sunt capră. Tot mai bine ar merge o shaorma, o slăninuţă, pizza sau hamburgeri. Nu pot să ţin dietă. Aş vrea, dar nu pot", explică Ioana Tufaru.