Îţi aminteşti cum arăta Adriana Nicolae, cea pe care Andreea Marin a ţinut să o facă de rîs în public? Acum e de nerecunoscut

Iuliana Spirache   
în Hotnews
11/07/2016, 17:51
Îţi aminteşti cum arăta Adriana Nicolae, cea pe care Andreea Marin a ţinut să o facă de rîs în public? Acum e de nerecunoscut GALERIE FOTO

Actriţa şi antrenoarea de fitness Adriana Nicolae i-a dat palpitaţii Andreei Marin în 2010, atunci cînd a anunţat că va da naştere unui copil făcut cu un „junior celebru”.

Andreea Marin a ţinut să o facă de rîs pe Adriana Nicolae la un eveniment şi a întrebat direct pe şcenă: „Adriana, spune-mi, soţul meu este tatăl copilului tău?”

După episodul în care a fost în prim plan, viaţa Adrianei Nicolae s-a schimbat total. A născut de două ori, iar acum e de nerecunoscut. S-a îngrăşat semnificativ. Dacă în urmă cu ceva timp avea un corp de invidiat în perioada în care era antrenoare de fitness, în paralel cu cariera de actriţă, iar acum trage din greu să revină la silueta din trecut.

Adriana Nicolae se iubeşte de mult timp cu fiul milionarului Cristian Ţânţăreanu, cel care era însurat în perioada în care actriţa era însărcinată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×