Iulia Vântur fugit de la ”Fermă” pentru o escapadă cu Salman Kahn

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
28/02/2016, 17:52
Iulia Vântur fugit de la ”Fermă” pentru o escapadă cu Salman Kahn GALERIE FOTO

Iulia Vântur a luat o pauză de la filmările de la ”Ferma Vedetelor” si a ajuns în Dubai, într-o mică escapadă romantică cu iubitul ei, Salman Kahn!

De mai bine de o lună, Iulia Vântur este gazda emisiunii Ferma Vedetelor, aflată la a doua ediţie, care de data aceasta se filmează într-o locaţie din Cipru. Evenimentele aflate acolo în desfăşurare sunt oricum ăn avans faţă de difuzarea emisiunii, începută la 22 februarie, astfel că prezentatoarea şi-a permis să petreacă un mic weekend romantic alaturi de iubit, actorul indian Salman Kahn.

Iulia a dezvăluit, printr-o fotografie postată pe reteaua de socializare, că se află în Dubai, iar informaţia a fost prezentată pe larg şi în publicaţia ”The Indian Express”.

”Frumoasa româncă pare să-şi fi găsit un loc special în inima superstarului. Cum altfel s-ar putea explica prezenţa ei, alaturi de el, la toate evenimentele importante, incluzând aici aniversarea vârstei de 50 de ani” arată sursa citată.

Mai mult, fotografiile cu cei doi îndrăgostiţi au fost făcute de un fan al indianului. ”Salman Kahn a fost surprins în aeroportul din Dubai de catrea unul din fanii săi, iar cea care îi ţinea companie era Iulia Vântur. Îmbracat în tricou şi jeanşi, Salman părea să se simtă extrem de bine şi era fericit în compania Iuliei” au mai remarcat jurnalistii indieni, menţionând şi că Salman a promovat pe Twitter-ul său show-ul moderat de Iulia.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×