Ce lovitură pentru Iulia Vântur! A fost înlocuită cu o grecoaică?

Iuliana Spirache   
în Hotnews
26/04/2015, 11:44
Ce lovitură pentru Iulia Vântur! A fost înlocuită cu o grecoaică?

“Ochii care nu se văd se uită”, spune o zicală românească. Şi cât e de adevărat, în cazul Iuliei Vântur şi al lui Salman Khan! Cu blonda revenită în ţară pentru o bună bucată de vreme, cât ţine emisiunea pe care o prezintă la PRO TV, indianul şi-a făcut o nouă iubită…

Povestea dintre frumoasa româncă şi craiul de la Bollywood părea foarte serioasă şi toată lumea se aştepta la o nuntă. Iată însă că oferta primită de Iulia de a se întoarce la PRO TV pentru a prezenta “Ferma vedetelor” a stricat planurile celebrului cuplu… Cel mai probabil, lui Salman nu i-a convenit că Iulia a ales cariera în detrimentul unei familii şi aşa a apărut zvonul că relaţia s-ar fi răcit. Presa din India mai are însă o săgeată înveninată pentru inima şi aşa încercată a Iuliei. Hindustan Times a publicat zilele trecute fotografii cu o brunetă superbă, actriţă aspirantă, în compania lui Salman, la ferma acestuia din Panvel!

O tratează ca pe o divă

Este vorba despre Ellie Avram, o grecoaică stabilită în Mumbai, pe care actorul ar fi cunoscut- o în sezonul al şaptelea al emisiunii “Bigg Boss”. Starul bollywoodian i-a promis încă de pe atunci c-o va ajuta în carieră, oferindu-i un rol într-un film de-al său, însă, în ultima vreme, relaţia dintre cei doi ar fi depăşit sfera profesională, luând o turnură personală. “Salman a luat-o pe Ellie la el la fermă, o tratează ca pe o divă. I-a pus la dispoziţie şi un apartament în oraş, în Bandra, ca să fie cât mai aproape de birourile producătorilor importanţi şi are pentru ea planuri măreţe, câteva proiecte la care lucrează împreună. I-a angajat chiar şi o echipă de bodyguarzi să o protejeze”, a declarat un apropiat de-al actorului pentru presa din India. Salman Khan e cunoscut ca având o inimă zburdalnică, aşa că noua idilă nu vine chiar ca o surpriză. Prin patul său au trecut multe frumuseţi: actriţele indiene Katrina Kaif, Daisy Shah şi Sneha Ullal, pakistaneza Somi Ali, fosta Miss India Sangeeta Bijlani şi fosta Miss World Aishwarya Rai.

sursă: Libertatea

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×