Iulia Vântur, logodnă în secret cu Salman Khan, zvonul care pune pe jar presa din India

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/10/2015, 00:00
Iulia Vântur, logodnă în secret cu Salman Khan, zvonul care pune pe jar presa din India GALERIE FOTO

Nu mai este un secret pentru nimeni că Iulia Vântur ar avea o legătură specială cu superstar-ul indian Salman Khan, însă recent a apărut zvonul potrivit căruia frumoasa româncă s-ar fi logodit deja cu Salman, nunta urmând a avea loc anul viitor. (CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI CU IULIA VANTUR)

 

Iulia Vântur şi-a petrecut ulima lună în România, iar managerii ei susţin că blonda s-ar fi logodit cu Salman şi că nunta lor ar urma să aibă loc anul viitor, potrivit spynews.ro.

Frumoasa prezentatoare a fost în India în luna septembrie şi ar fi vizitat familia lui Salman Khan în această perioadă, potrivit site-ului hngn.com. Iulia Vântur nu ar fi purtat un inel de logodnă în această perioadă, însă, recent, ea a fost văzută purtând un inel cu diamant, care ar fi semănat cu unul de logodnă.

Salman Khan este unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi de la Bollywood, însă până acum nicio relaţie a sa nu s-a concretizat într-o căsătorie.

Iulia şi Salman s-au întâlnit pentru prima dată, în urmă cu doi ani, pe platourile de fimare ale filmului”Bodyguard”, însă acum starul indian aşteaptă lansarea celui mai nou film al său, „Prem Ratan Dhan Payo”, programată pentru 12 noiembrie.

Sursă: www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×