Julia Louis-Dreyfus, actrita din serialul Seinfeld, are cancer la san

Bogdan Pavelescu   
în Monden
21/10/2017, 18:32
Julia Louis-Dreyfus, actrita din serialul Seinfeld, are cancer la san GALERIE FOTO

Intr-un mesaj postat joi pe contul personal de Twitter, Julia Louis-Dreyfus si-a deschis sufletul si le-a transmis fanilor o veste trista. Ea sufera de cancer mamar si a primit un diagnostic dur intr-un moment important al vietii ei, scrie presa internationala.

Actrita cunoscuta in special pentru rolurile din „Seinfeld” si „Veep“ a aflat de aceasta cumplita veste la o zi dupa Gala Premiilor Emmy din acest an, potrivit People.com.

Un diagnostic care i-a dat viata peste cap

2017 parea un an minunat pentru Julia Louis-Dreyfus. Iubita de public, actrita a fost premiata cu cel de-al saselea premiu Emmy consecutiv pentru serialul HBO „Vicepresedinta“ (denumirea in engleza, „Veep”), unde da viata personajului Selina Meyer. Insa, la fel ca in scenariile dramatice din filme, dupa o veste buna, parca una rea trebuie sa se iveasca. In varsta de 56 de ani, vedeta trebuie sa lupte cu aceasta maladie, dar nu a dat mai multe detalii privind stadiul bolii sau ce tratamente va urma in viitorul apropiat.

Ce a scris in Social Media Julia Louis-Dreyfus

„O femeie din 8 lupta impotriva cancerului la san. Azi, eu sunt una dintre ele“, a marturisit vedeta de cinema.
Si a adaugat: „Vestea cea buna este ca am cel mai bun grup de sustinere, format din familie si prieteni care ma ingrijesc, dar si o asigurare medicala fantastica. Vestea proasta este ca nu toate femeile sunt atat de norocoase, asa ca hai sa luptam impotriva tuturor tipurilor de cancer si sa facem ingrijirea medicala universala o realitate“.

Cum o sustin alte vedete, dar si cei de la HBO

Reprezentatii HBO au emis un comunicat de presa in care se arata ca sunt alaturi de actrita si de familia ei in aceste momente dificile: „Avem incredere ca va trece cu bine de asta si abia asteptam sa se vindece si sa revina pe platourile de filmare pentru ultimul sezon, cel final, din seria “Veep”“. Potrivit HBO, filmarile se vor ajusta in functie de programul vedetei si aceasta va fi permanent in atentia un medic specialist daca decide sa nu puna pauza carierei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×