dulci nebuniidulcinebunii.ro

Era una dintre cele mai sexy cântăreţe şi avea toată ţara la picioare. Doamne, cum a ajuns să arate ACUM. Şi-a dublat greutatea!

kelly clarkson,galerie foto,greutate,

Kelly Clarkson a rămas în istoria muzicii ca prima câştigătoare a concursului de talente "American Idol", în 2002. De atunci, cariera ei a înflorit, cântăreaţa lăudându-se cu multe trofee şi piese care au ajuns pe primele locuri în topurile internaţionale.

Din păcate, există şi un revers al medaliei, şi anume acela că greutatea lui Kelly pur şi simplu s-a... dublat! Mamă a doi copii, vedeta s-a schimbat mult din punct de vedere fizic, în ultimii 8 ani. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO!

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Nu neaparat cele două sarcini şi-au pus amprenta asupra trupului ei, având în vedere că începuse să ia în greutate înainte de a rămâne însărcinată cu primul copil. Kelly s-a îngrăşat considerabil în timpul celei de-a doua sarcini, având acum cu peste 40 de kilograme mai mult decât în perioada când câştiga "American Idol".

"Sunt unii oameni care se nasc slabi şi care au un metabolism grozav - eu nu sunt unul dintre ei. Aş vrea să am un metabolism mai bun, dar sunt alţi oameni care şi-ar dori să îşi facă prieteni uşor, aşa cum reuşesc eu. Întotdeauna îţi doreşti ce are altul. Nu sunt obsedată de greutatea mea",  susţine Kelly Clarkson.

viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663