O mai ţii minte pe Lavinia Miloşovici? Transformare tulburătoare a campioanei noastre! A trecut printr-o dramă cumplită şi a pierdut grav lupta cu kilogramele!

Filon Stan   
în Reality show
11/01/2018, 16:58
O mai ţii minte pe Lavinia Miloşovici? Transformare tulburătoare a campioanei noastre! A trecut printr-o dramă cumplită şi a pierdut grav lupta cu kilogramele! GALERIE FOTO

Ne-a ţinut cu sufletul la gură de atâtea ori, ne-a făcut să fim mândri în vremuri tulburi. Lavinia Miloşovici era nelipsită pe podium la competiţiile de gimnastică.

Anii au trecut, iar fostei gimnaste i-au rămas doar amintirile. Are acum 41 de ani, iar gimnasta de altădată este de mult apusă. Lavinia Miloşovici a pierdut lupta cu kilogramele, după cum se vede şi din Galeria Foto!

Lavinia Miloşovici a pierdut lupta cu kilogramele! Cum arată fosta glorie a gimnasticii!

În 2008, fosta gimnastă a trecut prin momente cumplite. Fiica sa în vârstă de doar 4 ani a murit din cauza unei boli a sistemului nervos. Fetiţei i s-a făcut rău acasă, la Lugoj, iar părinţii au dus-o la Spitalul Municipal Lugoj, unde medicii au încercat să o resusciteze, dar nu au reuşit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×