Legătura necunoscută pînă acum dintre Mihai Neşu şi o cîntăreaţă de top

Mirela Apostol   
în Hotnews
11/12/2015, 09:33
Legătura necunoscută pînă acum dintre Mihai Neşu şi o cîntăreaţă de top

La prima vedere, nu există nicio legătură între o cîntăreaţă şi un fost fotbalist, Însă, pe Mihăiţă Neşu şi pe Lidia Buble îi uneşte o persoană importantă, iar CANCAN.ro a aflat despre cine este vorba.

Avea numai 27 de ani, atunci cînd a suferit o accidentare care l-a ţintuit într-un scaun de rotile. Mihai Neşu era în apogeul carierei sale atunci cînd o clipă de neatenţie l-a costat mult prea mult. Au urmat clipe grele, încărcate de durere. Fostul fotbalist a făcut sute de ore de recuperări, însă fără a avea mari rezultate. Necazurile au continuat: a fost părăsit de soţie, iar ambii lui părinţi l-au părăsit. A rămas şi fără bani, aşa că a fost nevoit să se întoarcă urgent în România şi s-a stabilit în oraşul său natal, Oradea.

Pentru Mihaita Nesu au urmat multe momente de deznadejde, in care a incercat sa ramana puternic si coerent. Initial, el l-a blamat pe Dumnezeu pentru ca i-a dat o nenorocire atat de mare, ba chiar s-a indepartat de religie. Odata ajuns in Oradea, el a dat de un pastor care a reusit sa ii redea increderea in forta divina.

Are o relatie speciala cu tatal Lidiei!La prima vedere, nu ar avea ce legatura sa existe intre Lidia Buble si Mihai Nesu. El este un fost fotbalist, ea o tanara cantareata.

Pana si diferenta de varsta dintre ei este mare. Ei bine, ei sunt legati printr-o persoana importanta, iar CANCAN.ro a aflat despre cine este vorba: ”Mihaita este pocait, ca si Lidia. Amandoi sunt din Oradea. Mai mult, tatal Lidiei, Viorel Buble, este pastor la o biserica neoprotestanta, pe care o frecventeaza si Mihai. De altfel, el are o relatie apropiata cu pastoral, caruia i-a cerut nenumarate sfaturi. Viorel Buble este un om bun, cald, de la care ai ce invata. Te dojeneste, dart e incurajeaza in acelasi timp”, a declarat un apropiat, pentru CANCAN.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×