Lidia, fiica lui Vadim Tudor, mesaj acid pentru Oana Zăvoranu: „Să îşi vadă de medicamentele ei!”

Iuliana Spirache   
în Hotnews
11/10/2015, 09:14
Lidia, fiica lui Vadim Tudor, mesaj acid pentru Oana Zăvoranu: „Să îşi vadă de medicamentele ei!”

Fiica lui Vadim Tudor a răspuns şi la atacurile Oanei Zăvoranu, în ceea ce priveşte „prafurile” pe care le-ar fi luat tatăl său.

„Eu bineînţeles că ştiu tot. Pentru că cea care a trăit în casă cu Corneliu Vadim Tudor 25 de ani sunt eu, nu este nici Oana Zăvoranu, nici Gigi Becali. Eu vă pot da orice detalii pe orice subiect, să nu se mai spună astfel de minciuni. Oana Zăvoranu să îşi vadă de cocktailul de medicamente pe care ştim că îl ia. Nu există niciun fel de prafuri. Tata suferea de 17 ani de diabet şi încerca tot ce era nou şi naturist legat de tratament. El era dependent de insulină. Făcea patru injecţii pe zi. Lua nişte medicamente chinezeşti, naturiste, care ar fi trebuit să îl ajute la scăderea glicemiei. Şi aşa şi era.

De multe ori, el avea glicemia foarte mare, depăşea 350 de unităţi. Prafurile la care cred că face referire Oana Zăvoranu erau nişte cereale pe care le mânca tata în fiecare dimineaţă cu iaurt, seminţe de quinoa, hrişcă şi seminţe de maca. Sunt seminţe omologate de Ministerul Sănătăţii pe care tata le mânca în fiecare dimineaţă în iaurt. Probabil că este vorba de consilierul Oanei, Cezar Marin, care a fost şoferul tatălui meu care ar fi putut fi o punte de legătură între cei doi. Dar niciodată tata nu i s-ar fi destăinuit Oanei. Tata era un om puternic. Nu îşi arăta slăbiciunile în faţa familiei. Credeţi să i le arăta Oanei Zăvoranu? Să fim serioşi”.

Sursă: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×